Despre magazin

Compania si-a inceput activitatea in Polonia, cu mai bine de douazeci de ani in urma. 

Pepco face parte din Pepkor Holdings, un grup de retaileri international cu sediul in Africa de Sud. Compania a fost fondata in anul 2004 si si-a inceput activitatea in Europa de Est, unde s-a extins rapid, deschizand magazine in mai multe tari din regiune.

Pepco este cunoscut pentru oferta sa variata de produse la preturi accesibile, care includ imbracaminte pentru toata familia, articole pentru casa, jucarii si accesorii. Magazinele Pepco sunt caracterizate de un design simplu si functional, iar strategia companiei se concentreaza pe oferirea unei experiente de cumparaturi placute si convenabile pentru clienti.

In prezent, Pepco opereaza in mai mult de 15 tari din Europa Centrala si de Est, inclusiv Polonia, Romania, Ungaria si Cehia. Compania continua sa se extinda si sa isi consolideze prezenta pe piata europeana, oferind produse de calitate la preturi competitive. A devenit unul dintre cele mai populare magazine de imbracaminte pentru copii, dar si un lider in domeniul articolelor decorative. 

Indiferent daca este vorba de Pepco, Poundland sau Dealz, magazinele de dimensiuni mici sau medii ale Grupului sunt amplasate convenabil in peste 4.000 de centre comerciale locale, pe strazi cu trafic crescut si in parcuri de retail din 19 teritorii europene.

Pepco Group a debutat pe Bursa de la Varsovia in mai 2021.