Primesti 5% cashback in reginald.ro

Get cashback from our partner reginald.ro

5% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

5%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 60 zile

Despre magazin

Fie că ne este necesar zilnic la birou sau când e vorba de un eveniment anume, un costum – alături de o atitudine pe măsură – reușește să „creeze” în doar câteva clipe o imagine elegantă și o ținută impecabilă.
În magazinul online Reginald.ro puteți găsi o gamă variată de articole vestimentare, de la costume, veste și accesorii la pantofi, geci denim, paltoane, cămăși, adidași și treninguri. Pentru a fi sigur că produsul ales este și cel mai potrivit pentru dvs., pe site aveți la dispoziție un tabel de mărimi.
Costumele sunt elegante și rafinate, raportul preț-calitate fiind unul excelent.
Comanda se plasează cu ușurință și în siguranță pe site, iar livrarea coletului se face în câteva zile lucrătoare. Puteți plăti atât cu cardul, cât și ramburs la sosire. Pentru comenzile mai mari de 100 de lei, transportul este gratuit, iar în cazul în care nu sunteți mulțumit de ceea ce ați cumpărat, aveți posibilitatea de a returna în termen de 14 zile.
Pentru orice întrebare sau nelămurire, cei de la suport vă stau la dispoziție atât prin intermediul email-ului, cât și telefonic sau pe chat.