Primesti 8% cashback in reverse.ro

Get cashback from our partner reverse.ro/

8% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

8%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 30 zile

Despre magazin

Una din cele mai importante preocupari ale doamnelor si domnisoarelor este legata de tinutele vestimentare si de accesorizarea acestora. Pentru ca garderoba unei femei nu este niciodata completa, pentru ca nicio tinuta aleasa in mod corect nu este bine pusa la punct fara o pereche de incaltaminte potrivita stilului si anotimpului, femeile au nevoie de incaltaminte din materiale de cea mai buna calitate, de incaltaminte la un raport calitate-pret foarte bun.

Magazinul online https://www.reverse.ro/ ofera clientelor posibilitatea de a investi in incaltaminte din piele naturala, potrivita pentru toate gusturile si toate anotimpurile. Practic, in mediul online incaltamintea este disponibila pentru a fi achizitionata de catre cliente fara teama ca nu se va potrivi din punct de vedere al marimii alese. Ghidul de marimi este foarte bine pus la punct si, daca este intocmai respectat, doamnele si domnisoarele nu ar trebui sa aiba probleme in acest sens.

De la pantofi sport la sandale si pantofi eleganti, de la ghete si bocanci la cizme din piele naturala, de la incaltaminte clasica sau potrivita unui stil office sau mai sobru, pana la incaltaminte potrivita unui stil mai indraznet, clientele Reverse se vor declara extrem de multumite de alegerea facuta.

Reverse.rova pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

LIVRARE PRIN CURIER

Bookurier - 19.99LEI, BUCURESTI si ILFOV.

Urgent Cargus - 19.99LEI ,RESTUL ROMANIEI.

Timpul Estimativ De Livrare: 1-3 Zile(Oriunde In Romania)

Conditii cashback

8% cashback standard.