Despre magazin

În 2008, doi oameni curajoși și-au propus să schimbe modul în care vă alegeți unul dintre cele mai importante obiecte din casă: salteaua. Este produsul care ne influențează tuturor odihna, confortul și, astfel, viața întreagă.Au am urmat un vis pentru vise frumoase, ascultandu-si dorința de a oferi oamenilor din România saltele de calitate, comandate simplu online, livrate rapid acasă, care pot fi testate, împreună cu sfaturi și consultanță.

5 produse au dat startul magazinului online SomProduct: 3 saltele, 1 somieră și 1 canapea produse în fabrica din Baia Mare care furnizează și astăzi saltele proiectate inteligent, dar și cu suflet. După 4 ani de la lansare, în 2012, pe somproduct.ro au apărut prietenii buni ai saltelelor pe care românii deja le iubeau: paturile confortabile, în variante de design potrivite fiecărui gust.

În 2021, echipa Somproduct are peste 100 de oameni care pun suflet în tot ceea ce fac și schimbă, astfel, modul în care mobilați, decorați, vă relaxați și vă odihniți.

Gasiti peste 90.000 de produse unice în magazinul online, livrarea fiind gratuita pentru toate comenzile avand valoarea peste 149.99 RON si care NU au mentiunea de produs voluminos. Pentru comenzile plasate cu o valoare mai mica de 149.99 Ron se va percepe un cost de transport de 16.99 RON. Livrarea este 189 RON pentru produsele voluminoase.

Pentru produsele regăsite în stoc, după confirmarea comenzii, livrarea durează aproximativ:

- 3-5 zile lucrătoare pentru comenzile plasate în timpul săptămânii sau în weekend
- pentru restul produselor, termenul de livrare este stabilit în momentul confirmării comenzii.
În cazul modificării termenului de livrare, veți fi informat atât telefonic, cât și prin e-mail.

 

Conditii cashback

5% cashback standard.