Primesti 2% cashback in soundcreation.ro

Get cashback from our partner soundcreation.ro

2% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

2%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 60 zile

Despre magazin

Muzica este o pasiune pe care o impartasesc multi oameni, fie ca o asculta, o creeaza sau o interpreteaza. Cei care au talent si canta la un anumit instrument, cei care doresc o cariera in acest sens, precum si amatorii, pasionatii care pur si simplu nu pot trai fara muzica, pot intra pe site-ul Soundcreation.ro pentru a face achizitii importante in acest sens. Cu o experienta vasta pe piata din tara, furnizor al echipamentelor a sute de producatori, SoundCreation asigura instrumente muzicale si echipamente audio de cea mai buna calitate, produse de tehnica de studio, echipamente pentru muzica electronica si sisteme de sonorizare.

Aici, oamenii vor gasi mai mult decat un simplu magazin, ci mai degraba un grup de oameni pasionati de sunete, de instrumente, care impartasesc aceleasi pasiuni si, de ce nu, aceleasi vise. Cu o colaborare de succes cu artisti de succes din tara, acesti profesionisti se pot lauda cu mii de produse cumparate care sunt folosite si in ziua de azi la concerte.

Practic, ce pot achizitiona clientii din oferta acestui magazin online? Instrumente medicale precum chitare, clape si piane, instrumente de studio, microfoane, sisteme DJ, orchestra, tobe, instrumente traditionale, lumini, casti audio, HiFi sau accesorii diverse. Toate apartin unor producatori de renume si pot fi gasite si la promotie. 

Unele produse dispun de transport gratuit, in cazul altora se percepe o taxa modica de catre companiile de curierat rapid.