Primesti 2% cashback in sportvision.ro

Get cashback from our partner sportvision.ro

2% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

2%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 40 zile

Despre magazin

Un magazin online care se adreseaza iubitorilor de sporturi si persoanelor care au o viata activa, atat indoor cat si outdoor, Sportvision.ro isi deschide portile virtuale si isi intampina clientii cu produse de cea mai buna calitate. Concret, ce pot cumpara oamenii din acest magazin? Incaltaminte, imbracaminte, accesorii si chiar echipamente pentru barbati, femei si copii in functie de marime, culoare, preferinte, sportul practicat sau in functie de brand.

Printre cele mai renumite branduri din intreaga lume isi prezinta produsele in acest magazin online, atat Nike, Adidas, Timberland, Helly Hansen cat si Converse, Reebok, Asics si lista poate continua. Magazinul ofera clientilor nu numai produse de inalta calitate ci si servicii bazate pe flexibilitate, pe profesionalism si pe transparenta. Cea mai variata gama de incaltaminte si imbracaminte sport este oferita pe site iar colectiile contin produse noi si inovative, perfecte pentru clientii cu pretentii care practica un sport.

Pentru a se asigura de faptul ca va primi acasa comanda, clientul trebuie sa se inscrie pe site, sa isi ofere datele personale, sa selecteze produsele dorite tinand cont si de tabelul de marimi foarte bine pus la punct, trebuie sa finalizeze si sa confirme comanda. Dupa acest ultim pas, produsele sunt trimise prin serviciile de curierat rapid la domiciliul clientului. In cazul in care acesta observa nereguli sau nu este multumit de alegerea facuta, poate returna produsul sau il poate schimba in temeiul legal si in limita a 30 de zile lucratoare de la primire.

Livrarea este gratuita in cazul comenzilor a caror valoare depaseste 149 de lei si plata poate fi efectuata atat in sistem ramburs cat si cu cardul. 

Conditii cashback

2% cashback standard.