Primesti până la 4% cashback in teilor.ro

Get cashback from our partner teilor.ro

până la 4% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bijuterii cu pietre prețioase

4.0%

Bijuterii fără pietre prețioase:

2.5%

Lingouri

0.1%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 75 zile

Despre magazin

TEILOR a fost creat din pasiunea pentru frumusețea înnăscută, detalii care tind spre perfecțiune și o dragoste vibrantă pentru viață.  Ne onorăm spiritul antreprenorial și unicitatea magnetică prin experiența memorabilă oferită clienților, ce păstrează spiritul de familie care cuprinde o moștenire a recunoștinței și a reușitelor.

Fiecare poveste are un început, iar ceea ce a pornit de la singur boutique în 1998 s-a transformat astăzi în peste 60 de magazine în Europa, o casă de design internațional și o colecție de bijuterii care reunește execuția impecabilă și design-ul modern.

”TEILOR” este inspirat de strada Teilor, din Pitești, acolo unde a fost înființat primul magazin. Acest nume întruchipează pasiunea noastră pentru bijuterii, complimentată de florile de tei și parfumul lor unic ce reflectă esența brandului.

ADN-ul brandului poziționează TEILOR și mai puternic. Alinierea la tendințele internaționale este o formă de determinare, pasiune și îndrăzneală. Viteza, ca valoare a TEILOR, mai ales în ultimii ani, face transferul de curaj către oamenii TEILOR – fie că sunt angajați sau clienți.

Portofoliul TEILOR redefinește versatilitatea și diversitatea în ceea ce privește bijuteriile și permite consumatorilor să își înceapă călătoria în orice etapă și să continue să fie inspirați de-a lungul vieții de piesele regăsite în colecțiile brandului.

De la piese excepționale, unicat, care ridică brandul la cel mai înalt nivel de lux, colecții aspiraționale care celebrează momentele incredibile ale vieții, și până la produse moderne, dar accesibile, ideale pentru a începe călătoria în lumea bijuteriilor cu TEILOR. Indiferent de categorie, colecțiile noastre vorbesc despre unicitate și măiestrie în design.

Alegem cu atenție modelele care ating superlativul: forma, montura și calitatea materialelor și a pietrelor prețioase. Suntem mândri să oferim colecții de diamante certificate la nivel internațional, cum ar fi o selecție unică de inele de logodnă din platină și aur cu un design modern și tăieturi diferite, clasificate de două dintre cele mai renumite institute care dovedesc autenticitatea diamantelor noastre: De Beers Institute of Diamonds și GIA (Gemological Institute of America).

Conditii cashback

Valoarea maximă a comisionului este de 1000 RON, indiferent de valoarea cosului de cumparaturi.