Primesti până la 4% cashback in tezyo.ro

Get cashback from our partner tezyo.ro

până la 4% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Comenzi/produse cu pret intreg.

4%

Comenzi care contin cel putin un produs redus, finalizate cu cod de reducere, card de fidelitate sau produsele aflate in promotie.

3.5%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 60 zile

Despre magazin

Având o colecție multi brand de încălțăminte, Tezyo încurajează libertatea de expresie a fiecărui client. Tezyo este un concept nou de magazin, care vine în întâmpinarea publicului cu articole de incălțăminte pentru orice ocazie, realizate de branduri ce și-au câștigat renumele la nivel internațional pentru că propun un design inedit.

Lansarea TEZYO a avut loc la finalul lunii decembrie 2015, odată cu deschiderea primului magazin în București, iar de atunci, brandul a crescut constant și s-a extins la nivel național, în orașe precum Timișoara, Constanța, Iași, Brașov, Cluj – Napoca, Brăila.

Misiunea magazinului este de a deveni prima alegere a consumatorilor în ceea ce privește articolele de încălțăminte, accesoriile, marochinăria și produsele de întreținere. Totodată, Tezyo și-a propus să devină consultantul de stil al clienților săi.

Printre valorile magazinului se numără calitatea, autenticitatea și confortul. În colecția Tezyo veți descoperi: pantofi eleganți, realizați impecabil, pantofi ideali pentru ținutele urbane, pantofi casual, care înglobează tehnologii moderne (design anatomic, tălpi flexibile și ușoare, pernuțe antișoc).

Dintre brandurile comercializate de catre Tezyo putem mentiona : Clarks, Geox, Epica, Otter, Pepe Jeans, Le Colonel, Camper si Aldo.

Livrarea produselor comandate se realizeaza prin curier (Fan Courier, Cargus, Sameday -  transport gratuit pentru comenzi mai mari de 199 RON) respectiv gratuit in magazinele fizice. Durata livrarii este cuprinsa intre 3 si 5 zile lucratoare.

Conditii cashback

4% cashback pentru comenzile/produsele cu pret intreg.

3.5% cashback pentru comenzile care contin cel putin un produs redus, finalizate cu cod de reducere, card de fidelitate sau produsele aflate in promotie.