Primesti 1.4% cashback in wish.com

Get cashback from our partner Wish

1.4% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

1%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 120 zile

Despre magazin

Wish.com este o platformă globală care pune în legătură vânzători și cumpărători din întreaga lume, oferind și servicii de piață persoanelor fizice din Europa. Vânzările din cadrul piețelor sunt făcute de către vânzători, dar magazinul online oferă, de asemenea, informații despre comercianți.
Magazinul online Wish comercializează la prețuri extrem de accesibile o gamă diversă de produse precum ceasuri, genți, pantofi, accesorii, îmbrăcăminte, gadget-uri, dar și decorațiuni pentru casă.
De obicei, comenzile plasate sunt livrate în 1-2 zile, dar trebuie să știți că timpul de expediere depinde de fiecare furnizor în parte, dar și de destinație. Asemeni magazinelor mari, și wish.com se remarcă prin transparența prețurilor, căci la finalizarea comenzii veți avea afișat care este suma pe care trebuie să o achitați.
Costul final ține și de mărimea, greutatea sau destinația comenzii. Sigur că, dacă articolele provin de la diferiți vânzători, costurile de livrare se aplică separat pentru fiecare produs comandat.