Despre magazin

Vă doriți o piele frumoasă, sănătoasă și perfect moale? Răsfățați-vă tenul cu produsele cosmetice naturale Yves Rocher și veți fi uimiți de efectele acestora. Alegeți dintr-o gamă largă de produse cosmetice pentru piele, păr și corp, datorită cărora pielea dvs. va primi cea mai bună îngrijire.


Istoria Yves Rocher

Gigantul cosmetic Yves Rocher s-a născut în Franța în 1959, când fondatorul său cu același nume a început să vândă produse medicinale din podul casei sale. Astfel Rocher a pus bazele cosmeticelor moderne pe bază de plante.

În primii ani Yves Rocher trimitea produse clienților exclusiv prin poștă și nu a avut un magazin fizic până în anul 1969, în Paris. Cu toate acestea, din 1965 acesta publica în mod regulat un catalog de produse, care astăzi este emis în peste 10 milioane de exemplare pe an.

În România Yves Rocher își desfășoară activitatea din anul 2009. Fiind într-o continuă creștere, astăzi Yves Rocher a ajuns a fi unul dintre cele mai recunoscute magazine de cosmetice naturale din România. Acum magazinul poate fi găsit și în mediul online, unde pe lângă o diversitate mare de produse acesta vă oferă și o mulțime de reduceri și promoții speciale.

Conditii cashback

Bonusul oferit este la achizitii de la Yves Rocher in mod standard este de 5% din valoarea vanzarii generate pe site-ul yves-rocher.ro.ro, fara TVA, discounturi, vouchere, taxe sau transport. Acesta poate varia in timpul evenimentelor de shopping speciale.