Coduri de reducere, cupoane sau vouchere epantofi, active si testate, avand o colaborare foarte buna cu cei de la epantofi.

10 tendinte la moda in materie de incaltaminte pentru primavara / vara lui 2024 + coduri de reducere la Epantofi

01.03.2024 | Coduri de reducere

Peste 9500 de tinute au debutat in cadrul a 230 de prezentari si spectacole in New York, Londra, Milano si Pars pentru a prezenta tendintele in materie de incaltaminte pentru primavara si vara anului 2024. 

 

 

Printre colectiile de incaltaminte pentru sezonul de primavara si vara 2024 s-au aflat papucii si slapii care au sugerat o stare de spirit boho, insa, cu toate acestea, au fost prezenti mai ales pantofii cu varf ascutit, ciorapii, pantofii cu platforma, balerinii si pantofii cu toc foarte mic care au fost populari in toate marile orase de moda. Mai jos, vei gasi chiar o "prezentare de moda", ca sa vezi cu ce s-au etalat marile case de moda in ceea ce priveste stilurile de incaltaminte pentru primavara si vara care urmeaza.

De unde pot achizitiona incaltaminte de calitate la un buget convenabil?

In portofoliul CashClub gasesti o mare diversitate de magazine in materie de incaltaminte. Poti vedea magazinele aici. 

De asemenea, la multe magazine de incaltaminte, veti gasi coduri si cupoane de reducere, care va pot folosi pentru a va achizitiona o pereche de pantofi dorita la un buget convenabil. Sa presupunem ca va intereseaza unul dintre cele mai mari magazine cu branduri de incaltaminte - Epantofi.

Cum gasesc coduri de reducere la Epantofi?

CashClub a creat pentru tine o sectiune dedicata cu coduri de reducere doar de la Epantofi. Aici vei gasi toate codurile de reducere la Epantofi, cele active, dar si cele care au fost active pana de curand. In acest moment exista mai multe cupoane active:

  • cod 100ro: 100 LEI reducere la comenzi de minim 1000 LEI, se aplica doar produselor care nu se afla deja in alte promotii.
  • cod 210RO: 210 lei la produsele din colecția nouă valabil la comenzi de min 1060 lei doar pentru produse cu pret intreg.
  • cod MYAPP (direct in aplicatie): inainte de a plasa Comanda – la secțiunea Cos – trebuie sa introduceti codul de reducere MYAPP si sa dati click pe „Aplica”. In cadrul promotiei, pretul de bază al produsului (produselor) achizitionat(e) in aplicația mobila a magazinului online epantofi.ro va fi redus cu 20 lei pentru achizitii de minimum 250 lei in cazul produselor reduse și nereduse. Codul nu este valabil pentru toate marcile de comisioane - Ryłko si pentru produsele marcilor afisate pe pagina: www.epantofi.ro/marci_excluse_din_promotie.
  • cod 10APP: Reducere 10% cu codul 10APP direct in aplicația de mobil la cumpărături de minim 200 lei.
  • cod 40RO: 40 LEI reducere la comenzi de minim 400 LEI, se aplica doar produselor care nu se afla deja in alte promotii.

De asemenea, pe site-ul Epantofi vei gasi cateodata coduri de reducere sau oferte promotionale. Le poti vedea aici.

Va recomandam sa urmariti din cand in cand si conturile social media Epantofi, deoarece de multe ori magazinul anunta prin intermediul acestora coduri de reducere, in functie de campanii specifice: de Black Friday, sarbatori, Martisor, Ziua Femeii, 1 iunie etc.

Pentru a folosi un cod de reducere la Epantofi, acesta trebuie aplicat cosului de cumparaturi inainte de a finaliza comanda. Introduceti codul de reducere in campul destinat intitulat  "Cod de reducere". Daca un cod de reducere este valid, atunci valoarea comenzii va fi redusa cu suma indicata de cod. Va recomandam sa aveti in vedere ca in general codurile de reducere au adesea termene limita si, prin urmare, pot fi valabile doar pentru anumite produse sau categorii de produse. In acest sens, este bine de verificat  termenele de valabilitate si condițiile de utilizare ale codurilor de reducere inainte de a le folosi.

Iata care sunt cele 10 tendinte cheie in materie de incaltaminte pentru sezonul de primavara si vara 2024, conform marilor podiumuri de moda din intreaga lume:

1. Pantofii cu degetele la vedere 

 

Desi timp indelungat, designerii s-au concentrat pe partile mai “frumoase” ale corpului, precum umerii, soldurile, in acest sezon, accentul a cazut si asupra picioarelor, mai exact, modele au prezentat incaltaminte unde degetele de la picioare au fost expuse. 

Astfel, separatoarele de pedichiura au existat in colectii precum Sportmax, Mowalola si Victoria Beckham, in timp ce Burberry si Versace au prezentat pantofii loafers (un fel de mocasini), cu un aspect nu tocmai potrivit pentru a merge la birou, iar Louis Vuitton a adus in atentia publicului pantofi cu un singur deget, destul de indrazneti. 

Pe Epantofi puteti gasi astfel de modele de pantofi cu degetele la vedere.

Aici puteti vedea colectia de sandale Epantofi. 

Aici puteti vedea colectia de espadrile Epantofi.

Aici puteti vedea colectia de sandale elegante Epantofi.

 

2. Se poarta pantofii cu platforma 

Desi balerinii si pantofii tip balet continua sa domine stilul stradal, in acest sezon designerii au oferit o alternativa: platformele uriase. Printre colectiile care au prezentat platforme uriase se numara Molly Goddard, Roberto Cavalli, Eckhaus Latta, Peter Do, Sacai, Simone Rocha, dar si colectia de debut a lui Sabato De Sarno la Gucci. 

Aici puteti vedea colectia de pantofi cu platforma Epantofi. 

 

3. Se poarta stilul Off-Off-Duty 

 

Acest stil se refera la o estetica informala si relaxata si este asociat cu momentele in care nu suntem la serviciu si nici nu avem de facut activitati formale. Este o abordare a modei care favorizeaza confortul si lejeritatea in detrimentul aspectului elegant sau al regulilor stricte de imbracaminte. Acest stil poate include articole vestimentare casual precum blugi, tricouri, hanorace si incaltaminte sport. 

Colectiile Off-Off-Duty pentru acest sezon au prezentat slapi in cadrul faimoaselor branduri Miu Miu, Coperni, Chanel si Hermès, dar si papuci de casa la Tove, Chopova Lowena, JW Anderson si The Row sau bocaci ortopedici la Rick Owens. 

 

Aici puteti vedea colectia de slapi Epantofi.

Aici puteti vedea colectia Flip flop Epantofi.

Aici puteti vedea colectia de slapi eleganti Epantofi. 

 

4. Pantofii "Sex kitten" 

Imaginea Sex kitten este asociata cu feminitatea exuberanta si cu dorinta de a seduce, fiind adesea folosita pentru a descriu un stil de imbracaminte sau o piesa senzuala. 

Pantofii cu toc prezentati pentru sezonul primavara / vara 2024 abia ar intra in categoria “tocuri”, deoarece acestea sunt foarte scurte. Micro-tocuri s-au purtat si la colectiile Valentino, Versace, 16Arlington si Gucci.

 

Aici puteti vedea colectia de pantofi cu tocuri Epantofi.

Aici puteti vedea colectia de pantofi eleganti Epantofi.

Aici puteti vedea colectia de pantofi pumps Epantofi.

 

5. Pantofii "Swiffers" 

 

Swiffers este un termen care, in acest context, se refera la pantofii cu talpa foarte subtire si flexibila, care seamana cu mopurile de praf cunoscute sub acest nume.

Acest termen este folosit pentru a descrie pantofii care au aceasta silueta caracteristica si care pot fi asociati cu o senzatie de lejeritate sau informalitate in imbracaminte.

 

Aici puteti vedea colectia de slapi Epantofi.

Aici puteti vedea colectia Flip flop Epantofi.

 

6. Pantofii si cizmele cu varf ascutit 

 

Un pantof pe care ar trebui sa il poarte orice femeie puternica. Printre colectiile care au prezentat fie interpretari clasice, fie modele caricaturale ale cizmelor, ghetelor si pantofilor cu varf ascutit s-au numarat printre cele mai importante case de moda, ca Prada, Valentino, Alexander McQueen, Louis Vuitton, Saint Laurent, Balenciaga, Acne Studios, Avavav, Luar si Hodakova.

 

Aici puteti vedea colectia de pantofi eleganti Epantofi.

Aici poti vedea colectia de cizme Epantofi.

Aici poti vedea colectia de cizme si botine cowboy Epantofi.

Aici poti vedea colectia de botine Epantofi.

 

7. Pantofii “Mule it over”

Termenul "mule" se refera la un tip de pantof care nu are acoperire pentru calcai si poate fi purtat intr-un mod lejer. Au fost prezenti acest tip de pantofi la Alaïa, Bottega Veneta, Loewe si Versace, in timp ce Mugler si Knwls au reusit sa abordeze pantofii intr-o directia mai erotica. 

Aici puteti vedea colectia de slapi eleganti Epantofi. 

 

8. Se poarta ciorapii

 

Aceasta tendinta nu este atat despre un anumit tip de pantof, cat despre modul in care il stilizam, asortandu-le diferite dresuri scurte. 

Tendinta a fost observata la prezentarile colectiilor Zimmerman, Louis Vuitton, Johanna Parv, Maison Margiela, Givenchy si Jil Sander.

 

9. Pantofii “Slouch Around”

Slouch Around se refera la incaltaminte cu aspect lasat, neingrijit sau relaxat, cum ar fi cizme sau botine, cu aspect indoit sau pliat, creand o estetica mai lejera si informala. Aceasta estetica incurajeaza purtarea incaltamintei intr-un mod confortabil si relaxar, fara a se concentra pe aspectul rigid sau strans al acesteia.

Printre colectiile de pe marile podiumuri pentru sezonul primavara / vara 2024 s-au purtat botine din denim reglabile, botine din material lavabil, botine ultra-late si botine cu straturi de material lasat, care se adunat si cadeau in jurul gleznelor. 

 

Aici poti vedea colectia de cizme Epantofi.

Aici poti vedea colectia de cizme lungi muschetar Epantofi.

Aici poti vedea colectia de cizme riding Epantofi. 

 

10. Pantofi cu talpa cat mai plata 

 

Moda este captivata de pantofii elefanti in acest moment si pare ca obsesia pentru balerini continua si in noul an. In sezonul primavara / vara 2024 au fost creati balerini in nuante metalice sclipitoare si cu ornamente atragatoare. Au existat detalii incrustate cu cristale la marii creatori, precum Loewe, Burberry si Chanel, in timp ce balerinii metalizati au fost prezenti la Versace, Alaïa si Christian Louboutin.

Aici poti vedea colectia de balerini Epantofi.

Aici poti vedea colectia de mocasini Epantofi.

Aici poti vedea colectia de pantofi Loafers Epantofi.

Aici poti vedea colectia de pantofi Lords Epantofi. 

Tu ce ai purta in aceasta primavara?  

Foto credit: Shoes collections from https://www.vogue.co.uk/article/shoe-trends-ss24