cadouri inedite de Craciun

Sărbătorește Crăciunul și dăruiește cadouri inedite de pe Modivo.ro!

03.01.2024 | Cadouri

 În noua sa campanie de iarnă, Modivo își propune să evidențieze acest anotimp nu doar pentru a vă oferi șansa de a vă exprima inspirația și unicitatea prin ținute casual, elegante sau festive de iarnă, ci și pentru a aduce în fața comunităților de iubitori de Fashion ideea de împreună, de conectare, de intimitate și de frumos. 

Spuneți, doar, de câte ori nu v-a rămas în minte puloverul catifelat al unei persoane dragi sau un costum care vă aduce aminte de un eveniment important din viața voastră sau o bluză care rămâne impregnată cu parfumul celui iubit? 

Modivo nu vine doar de la Modă, ci și de la de la manifestarea lui “împreună, aici, acum”, printr-o strângere de mână, printr-un zâmbet, prin alegerea unui cadou pentru cei pe care îi apreciem cel mai mult: copiii noștri, partenerii noștri, cei din familia noastră, prietenii și ceilalți cu care interacționăm zi de zi. 

Cum vă puteți bucura de cadouri de vis de la Modivo? 

Pentru că Modivo este partenerul nostru oficial în campania de Sărbători, ne-am gândit să alegem cu ajutorul lor cadouri inedite pentru femei, bărbați și copii, care să vă inspire în această perioada. Pe Modivo.ro gasiti o gamă largă de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și de accesorii, pentru toate vârstele. De asemenea, Christmas Bell vine cu o reducere de 15% la achizițiile de peste 550 lei, la o gama selectată, folosind codul XMAS15. Codul este valabil până pe 19.12. și primiți garanția livrării articolelor de îmbrăcăminte sau încălțăminte și a cadourilor înainte de Crăciun. 


Simte atmosfera de iarnă cu o întreagă colecție de idei de cadouri pentru Ea: lenjerie intimă, bijuterii, curele, genți, pijamale și halate, accesorii sport, pulovere, portofele, ceasuri, accesorii de iarnă, genți pentru cosmetice, seturi cadou. 

 


 

 

 

 

 

 

 

Printre mărcile deosebite de care te poți bucura sunt GUESS, PINKO, Elisabeta Franchi, Chantelle, Triumph, DKNY, Michael Kors, Calvin Klein, Desigual, Giorgio Armani, Love Moschino. 


Desigur că nu-i uităm pe bărbații speciali din viața noastră! Iată ce idei de cadouri găsești la Modivo pentru El


 

 

 

Printre brandurile de care te poți bucura la colecțiile pentru bărbați enumerăm BOSS, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, GUESS, Aeronautica Militare, Adidas, GAP, United Colors of Benetton, Lacoste, Daniel Wellington, The North Face. 

Iată câteva Colecții din care poți alege outfituri stilate și lejere pentru micuțul tău

 

Cu siguranță îi vei bucura pe cei dragi, dar și pe tine atunci când te simți bine!