Despre magazin

O platforma online disponibila in peste 190 de tari, cu milioane de produse pe stoc, impartite in peste 40 de categorii, Alibaba.com ofera clientilor si potentialilor clienti posibilitatea de a lansa comenzi si de a le primi rapid si in deplina siguranta, precum si de a efectua plati fara a se teme ca vor fi pacaliti.

Magazinul ofera o gama de produse foarte variata, de la accesoriile pentru masini si masinarii agricole, pana la electronice si electrocasnice pentru acasa. Totodata, clientii din intreaga lume pot comanda si obiecte de iluminare, mobila si produse pentru casa si gradina, precum si produse necesare pentru constructii.

Cei pasionati de agricultura, pot sa isi comande produsele necesare in acest sens, precum seminte de plante, uleiuri vegetale sau de origine animala, produse confiate si uscate, dar si produse proaspete. De pe site-ul Alibaba.com pot fi comandate inclusiv cadouri, jucarii si haine pentru barbati si femei, dar si incaltaminte si accesorii.

Conditii cashback

3% cashback standard.

ATENTIE: Acest magazin nu permite adaugarea manuala ulterioara a comisionului cashback, in situatia in care acesta nu a fost inregistrat la momentul plasarii comenzii.