Primesti 6% cashback in bookcity.ro

Get cashback from our partner bookcity.ro

6% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

6%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 30 zile

Despre magazin

In anul 2011, in Brasov, a luat nastere din dragoste pentru cultura si pentru carti libraria Bookcity.ro care si-a extins domeniul de activitate si in mediul online pentru alti oameni pasionati de lucruri educative, de cultura si de carti. Jocurile de societate, cele educative, cartile in format electronic si pe hartie, activitatile ce dezvolta imaginatia si creativitatea sunt principii foarte importante pentru aceasta librarie online.

Shoppingul online este acum posibil pentru ca oamenii moderni nu au intotdeauna timp sa mearga prin librarii in cautarea cartilor, a obiectelor de papetarie, iar libraria virtuala reprezinta o solutie excelenta in acest sens.

Sute de titluri, de fapt, chiar mii de titluri de carti, isi asteapta cititorii, atat sub forma e-books cat si formatul normal, pe hartie. Sunt carti de istorie, de beletristica, manuale, carti in limbi straine, dictionare si enciclopedii, carti de specialitate si biografii, dar si e-books ce pot fi comandate simplu si rapid si primite mai repede decat s-ar astepta persoanele care le comanda.

Totodata, libraria online ofera posibilitatea cumparatorilor de a comanda agende, calendare, articole de birou sau articole necesare pentru scoala, instrumente de corectura si pentru scris, jocuri pentru copii, inclusiv seturi de creativitate, puzzle, jocuri de tip boardgames, carti de joc, Lego si alte accesorii.

Cu un simplu click pot fi comandate si accesoriile necesare citirii unor carti in format electronic sau ascultarii unor melodii frumoase, a muzicii de buna calitate, iar in aceasta categorie intra audiobook-uri, e-readerem jocuri console si PC. Cei ramasi in pana de idei pot sa comande diferite cadouri care sunt impachetate in mod gratuit – de la felicitari, tricouri, decoratiuni, portofele, albume foto si chiar magneti, brelocuri, lista putand sa continue. Magazinul online Bookcity ofera posibilitatea unui shopping simplu si securizat, 30.000 de produse in stoc care este actualizat in timp real si o asistenta in timp real atat online cat si telefonic.

Libraria online ofera stoc actualizat in timp real, livrare rapida in toata tara si drept de retur in 14 zile, dar si transport gratuit pentru comenzi de peste 59 de lei.

Conditii cashback

6% cashback standard.