Despre magazin

De 15 ani, editura Arthur ofera cărți pentru copiii și adolescenții care citesc din plăcere: cărți amuzante, cărți despre aventuri, despre momente importante ale istoriei, despre lumi imaginare și despre lumea din noi, cărți care se citesc cu hohote de râs, dar și cărți despre complexitatea minții umane și puterea empatiei.

Dintre bestsellerele acestora putem aminti: seria Harry Potter, „Cronicile din Narnia" și „Materiile întunecate", „Jurnalul unui puști", „Însemnările unei puștoaice", „Percy Jackson și Olimpienii", „Minunea" și seria de autor Roald Dahl. Nume mari din literatura contemporană, precum Neil Gaiman, Philip Pullman sau David Walliams se regăsesc în colecții care-i încurajează pe copii să dea frâu liber fanteziei și să călătorească în alte lumi, cu alte reguli și alte geografii, ca să poată vedea mai bine lumea noastră.

Portofoliul de carte pentru copii este completat de o ofertă selectă de titluri pentru adulți din domenii diverse: romane, comics & romane grafice, memorii, SF&Fantasy, crime. Cei mai populari autori pentru adulți publicați în limba română: sunt Frederick Backman, Margaret Atwood, Isaac Asimov, Harlan Coben. Cu siguranță ați auzit de titluri precum Un bărbat pe nume Ove ( ecranizat în 2023 cu Tom Hanks în rolul principal), Povestea slujitoarei, Assassin's Creed, Fundația, Watchmen, Asterix, Sandman.

Conditii cashback

5% cashback standard.