Primesti 5% cashback in ccc.eu

Get cashback from our partner CCC.eu/ro

5% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

5%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 120 zile

Despre magazin

CCC este unul dintre cei mai mari retaileri de încălțăminte din Europa Centrală, fiind prezent atât în online, cât și prin rețeaua de magazine fizice. Anual, CCC vinde 52 de milioane de perechi de încălțăminte cu ajutorul celor 1242 de magazine, fiind în continuă expansiune. Prezent în peste 29 de țări, CCC are un potențial de a expedia zilnic 1 milion de perechi de pantofi din centrul logistic.

Magazinul CCC oferă o gamă variată de pantofi și accesorii, atât pentru femei, cât și pentru bărbați și copii. Cele mai căutate produse sunt pantofii de damă, urmați de pantofii pentru bărbați și încălțămintea pentru copii. Printre cele mai căutate branduri CCC se regăsesc: Adidas, Puma, Reebok, Mustang, TomTailor și multe altele. Livrarea produselor este rapidă și se realizează în mai puțin de 24 de ore de la plasarea comenzii, iar în cazuri excepționale poate dura în până la 4 zile.

Alte branduri prezente in magazinul on-line CCC: Action Boy, Bassano, Cesare Cave, Clara Barson, Jenny Fairy, Lanette, Lasocki, Magic Lady, NELLI blu, Nylon red, Ottimo, Quazi, Sprandi, Vapiano, Via RAVIA, Walky. 

Conditii cashback

4% cashback standard.

Perioada medie de aprobare a bonusurilor este de 90 de zile. Iar plata se face in medie de la 120 de zile de la inregistrarea tranzactiei.

ATENTIE! Acest magazin nu permite acordarea manuala ulterioara a comisioanelor, daca acestea nu s-au inregistrat pe cont la momentul plasarii unei comenzi.