Primesti 4% cashback in chicco.ro

Get cashback from our partner chicco.ro

4% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

4.0%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 60 zile

Despre magazin

Tanarul antreprenor, Pietro Catelli, devine tata in 1958. Fiul sau, Enrico, era cu afectiune numit Chicco. Pietro a aflat imediat ce inseamna sa fii parinte. De aceea a avut o idee vizionara de a crea un brand multispecializat in toate domeniile care tin de "parenting". Acesta urma sa satisfaca toate nevoile copiilor inca de la nastere pana la varsta de 3 ani, si, mai presus de toate acestea, sa faca viata mai usoara tuturor parintilor.

Chicco are peste 60 de ani experienta in fiecare aspect al vietii parentale si, ca de obicei, continua sa caute noi solutii. Principiul de baza ramane acelasi: un accent clar pe calitate si cele mai inalte standarde de siguranta.

Remarcându-se prin varietate, gama oferită de Chicco include produse pentru viitoarelor mămici, produse parafarmaceutice (suzete, biberoane, pompe sân, aspiratoare nazale), jucării, accesorii puericultură (cărucioare, scaune auto, premergătoare, scaune masă sau pături), dar și îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii cu vârste de până la 6 ani.

În plus, Chicco.ro pune la dispoziție -prin intermediul consilierilor săi- primul serviciu de consiliere personalizată pentru viitorii părinți. Aceștia vor primi materiale informative foarte utile și vor afla, prin urmare, cele mai noi informații despre produsele pe care bebelușul trebuie să le găsească acasă, la iesirea din maternitate. De asemenea, li se vor creiona un buget care se va regăsi în calitatea produselor și în utilitatea lor de zi cu zi, până la vârsta de 3 ani.

Chicco.ro oferta mai multe modalitati de plata :  plata prin sistem ramburs (direct curierului în momentul livrării), plata prin ordinul de plată sau plata online cu cardul, livrarea produselor realizandu-se prin intermediul companiilor de curierat rapid, fiind gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 RON.