Despre magazin

O carte este o idee excelentă de cadou, un obiect artistic de valoare, cu o mare însemnătate și care nu se demodează niciodată. Edituradiana.ro este locul potrivit de unde clienții pot comanda cărți care să le deschidă copiilor drumul în viață, editura comercializând cărți și materiale didactice inovative și funcționale. Totodată, include în ofertă și numeroase jocuri educative capabile să pună baza unei educații de viitor.

Care sunt produsele cele mai bine vândute de pe site-ul Edituradiana? În primul rând, jocurile și jucăriile educative, materiale aprobate MEN 2018, dar și puzzle-urile educaționale și distractive. Se poate vorbi și de o creștere a cerinței clienților pentru poveștile terapeutice, jocurile de logică, dar și pentru materialele didactice, pentru realizarea poveștilor cu teatru de păpuși. Cărțile sunt destinate învățământului primar pentru grădiniță și pentru școală.

Periodic, au loc reduceri și lichidări de stoc astfel încât, înscriși în newsletter-ul companiei, clienții află primii de aceste oportunități de a achiziționa materiale didactice mai ieftine. Comandarea produselor dorite se face în câțiva pași simpli: acestea se adaugă în coșul de cumpărături, se completează datele de contact și de livrare (prin crearea unui cont), iar după confirmarea comenzii, se așteaptă livrarea acesteia în câteva zile lucrătoare. Pentru comenzi mai mari de 200 de lei, transportul este gratuit, iar plata se efectuează în sistem ramburs, electronic sau prin ordin de plată.

EdituraDiana.ro oferă cumpărătorilor cel mai bun preț și cea mai bună ofertă educațională de pe piață, iar unul dintre avantaje este acela al returnării produsului în termen de 14 zile de la primirea coletului.

Așadar, de acum este mult mai simplu atât părinților, cât și cadrelor didactice să comande cărțile și caietele necesare celor mici. Prețurile sunt foarte accesibile, începând de la câțiva lei, iar în cadrul aceleiași comenzi pot fi trimise zeci de produse, pentru toată clasa sau grupa.

Conditii cashback

2.9% cashback standard.