Primesti 5% cashback in nemira.ro

Get cashback from our partner nemira.ro

5% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

5%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 30 zile

Despre magazin

Nemira este una dintre primele edituri independente din România. A fost fondată în 1991 la București de Valentin Nicolau.Editură independentă curajoasă, Nemira are ca prioritate să aducă cititorilor povești puternice și idei provocatoare. Nemira traduce unii dintre cei mai populari și îndrăzneți scriitori din toată lumea, dar totodată încurajează generațiile noi și emergente de scriitori români.

Nemira își invită cititorii într-o călătorie literară în jurul lumii prin autorii publicați în colecțiile Babel și Damen Tango, precum Julian Barnes, Amor Towles, Jhumpa Lahiri, Tahar Ben Jelloun sau Dinah Jefferies. Lumea teatrului și a spectacolului prinde viata prin colecția Yorick, unde semneaza unii dintre cei mai importanti regizori si teatrologi din lume, precum Peter Brook sau George Banu și unde apar biografii ale unor imense personalități precum Anthony QuinnCharlie Chaplin sau Freddie Mercury.  Colecția Young Adult strânge cele mai noi apariții pentru cititorii tineri. Iar autori români contemporani sunt publicați în colecțiile de proză, respectiv de poezie, N'autor și Vorpal.  Nemira a fost prima editură din România care a produs și lansat pe piață ebookuri.

În 2016, s-a relansat direcția editorială de carte pentru copii prin imprintul Nemi.

În 2018, sub umbrela imprintului Armada, s-a relansat direcția editorială de literatură science fiction, fantasy, thriller și romane istorice, care cuprinde cei mai populari autori ai momentului: Stephen King, George R.R. Martin, Diana Gabaldon, Andrzej Sapkowski, Suzanne Collins, precum și vedetele momentului: Ted Chiang, N.K. Jemisin sau Mary Robinette Kowal.

Din 2020, imprintul Orion reunește cele mai noi și incitante apariții străine și românești de nonficțiune, de la pop science la memoirs.

Pentru plăcerea lecturii la 360 de grade, bestsellerurile Nemira sunt disponibile și în format audio pe platforma Audiotribe.

În 2022, s-a lansat NEZUMI by Nemira, primul imprint manga din România, ce marchează un moment important pentru comunitatea pasionată de cultura japoneză.

Sunt disponibile mai multe modalitati de plata, respectiv plata online cu cardul, plata la livrare in sistem ramburs, plata cu cardul cultural, cadou sau educational si plata online cu cardul in rate.

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face prin curier, numai pe teritoriul Romaniei, costul livrarii fiind de 13.99 RON. Va rugam sa luati in considerare ca exista un interval de 72 ore intre inregistrarea comenzii si preluarea acesteia de catre curier. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata clientului. 

Conditii cashback

5% cashback standard.