Primesti 7.5% cashback in meia.ro

Get cashback from our partner meia.ro

7.5% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

10%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 50 zile

Despre magazin

 

Meia este un business 100% românesc, născut să facă diferența, specializat în Ciorapi compresivi, ciorapi / dresuri pentru femei si copii, precum si in Lenjerie modelatoare.

Echipa Meia a luat nastere acum 4 ani avand motto-ul ,,Eleganta si confort la fiecare purtare,,.

Cand spunem Meia.ro, spunem calitate excepțională, atenție la detalii, eleganță, bun gust, modele atragătoare, diversitate, confort și posibilitatea de a ține pasul cu ultimele tendințe în materie.

Provocarea Meia este de a avea grija de picioarele dumneavoastră, intrucat acestea reprezinta o parte a corpului de care barbatii se simt atrasi. De aceea nu trebuie sa fiti timida in a vi le arata.

Este dedicat barbatilor, copiilor dar si reprezentantelor sexului frumos care doresc să facă cumpărături fără a fi necesar să se deplaseze, care preferă să economiseasca timp, având la dispozitie o gama variată de tipuri, modele și culori.

De asemenea, mamele pot opta pentru ciorapii de fetițe cu coloristica special gandita pentru ele si care le vor inveseli ziua.

Fiecare produs este însoțit de poze, de o descriere detaliată, îngrijire, precum și un îndrumar în vederea alegerii mărimii potrivite.

Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România prin curier rapid in 24h de la ridicarea comenzii de catre curier.  

Plata produselor se poate face:

  • numerar, la livrare / Ramburs;
  • online, cu card bancar prin procesatorul de plati Mobilpay.;
  • depunere bancara / OP;
  • card online in rate dobanda 0%.

Conditii cashback

10% cashback standard.