Despre magazin

Neakaisa.ro este un proiect construit din pasiunea pentru combinația dintre frumos și util. În peste 8 ani de activitate, au dezvoltat conceptul de design interior practic, concept prin care fiecare element trebuie să fie funcțional în timp ce arată impecabil.

Gama de produse s-a dezvoltat permanent, ajungând în prezent la peste 12.000 de produse disponibile. Soluțiile inovatoare pentru amanajarea băii ocupă un loc special, fiind cea mai importantă secțiune a magazinlui online. De la design excentric, până la idei de amenajare minimaliste, Neakaisa.ro propune produse complexe, atât de la producători renumiți, cât și regionali.

Toate gamele prezentate sunt alese in parteneriat cu arhitecti, designeri si constructori, astfel incat frumosul sa se imbine intotdeauna cu partea practica. De la branduri de top pana la producatori locali, alege articolele preferate din selectia de obiecte sanitare pentru amenajare baie, home&deco etc., toate disponibile online. In plus, ai livrare rapida si o gama variata de produse la dispozitie ca sa te poti bucura de experienta de shopping online.

Printre brandurile comercializate de Neakaisa.ro putem mentiona : Franke, Grohe, Geberit, Kludi, Villeroy&Boch, Invena si multe altele.

Livrarea produselor se realizeaza prin intermediul firmelor de curierat rapid ((Sameday, Dragon Star, TNT, Urgent Cargus, Fan Courier, Nemo Express, DPD, etc.) in termen de 24-72 ore de la confirmarea comenzii.

 

Conditii cashback

  • 1%: Mobilier de baie, Cazi baie, Cabine de duș și Chiuvete bucătărie
  • 1%: Vase wc, Lavoare, Bideuri, Piedestale, Pisoare, Rezervoare incastrate, Rezervoare aparente & Sisteme de duș
  • 2%: Clapete de acționare, Rame instalare, Accesorii sisteme duș, Baterii bucătărie
  • 2%: Baterii baie, Capace wc, Flotoare și mecanisme wc, Seturi de duș
  • 3%. Accesorii baie 
  • 2.5%. Toate categoriile nemenționate