Primesti 3% cashback in nichiduta.ro

Get cashback from our partner nichiduta.ro

3% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

3%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 75 zile

Despre magazin

       Alcatuit dintr-o echipa tanara si ambitioasa Nichiduta.ro a fost lansat 2009,reusind sa se afirme foarte repede in mediul online si chiar sa ocupe un loc decisiv in topul comerciantilor din domeniu. 

Nichiduta.ro a dezvoltat si extins permanent gama de produse oferind o mare varietate de articole pentru copii de la articole si accesorii pentru bebelusi,scaune de masa ,patuturi pana la carucioare, balansoare,triciclete produse de igiena si sanatate sau jucarii. 

Nichiduta.ro se adreseaza copiilor si parintilor de toate varstele oferidu-le o gama completa de produse.

Din gama de produse putem aminti : Jucarii, Carucioare si Scaune Auto,Produse pentru Igiena si Ingrijire, Articole pentru Gravide, Hrana Bebelusi si Copii, Articole pentru Scoala si Gradinita, Articole pentru Camera Copilului, produse din categoria La Plimbare.

Printre brandurile populare putem regasi : Pampers, Huggies, Bioderma, Bepanthen,Coccolle, Cangaroo, Lorelli, Lionelo, Chipolino, Dolu si Britax.

Livrarea se va realiza in intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii exceptand zilele de duminica, precum si sarbatorile legale.

Toate produsele sunt livrate cu instructiuni de montaj si utilizare in limba romana, daca in mod exceptional acestea au lipsit din colet , se pot trimite clientului in format electronic pe adresa de e-mail lasata in comanda.

Conditii cashback

3% cashback standard.