Primesti 3% cashback in pcmadd.com

Get cashback from our partner pcmadd.com

3% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

3%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 60 zile

Despre magazin

Inca de la infiintare in anul 2002, Madd Electronics Group a pus accentul pe mobilitate si viteza cash flow-ului in detrimentul unui profit mai mare, atragandu-si astfel de partea sa o cota de piata consistenta pe de o parte, precum si reactii dintre cele mai diverse din randul concurentei pe de alta parte.

Pana in prezent Madd Electronics Group s-a afirmat astfel ca un jucator distinct, care a castigat respectul celor mai mari jucatori ai pietei din Romania. O alta trasatura importanta este stocul, indiferent de perioada de referinta. Puterea unei firme nu consta in campanii de marketing sau publicitate intense, intr-un tam-tam permanent in mass-media, in autointitulari glorioase de "distribuitori nationali", ci in lucruri mai simple: in capacitatea de a satisface orice fel de cerere oricat de mare ar fi, intr-un stoc constant si divers , si intr-o lume atat de dura financiar, mai consta in capacitatea de a ajuta partenerul nu prin "suport tehnic", "linii verzi" sau prin banere publicitare, ci prin creditare si discount-uri.

Firma Madd distribuie produse Dell pe piata IT din Romania din anul 2002, iar din 2010 devine Dell registered partner si partener Microsoft Refurbisher.

Magazinul ofera sisteme PC, monitoare, laptopuri, componente de PC si retelistica, imprimante.

Conditii cashback

3% cashback standard.