Primesti 4% cashback in uspoloassn.com

Get cashback from our partner U.S. Polo Assn.

4% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

4%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 60 zile

Despre magazin

U.S. Polo Assn. este o marcă de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii casual, care este licențiată de United States Polo Association (USPA). USPA este o organizație non-profit care guvernează sportul poloului în Statele Unite.

U.S. Polo Assn. a fost fondată în 1981 și oferă o gamă largă de produse pentru bărbați, femei și copii. Produsele includ polo-uri, cămăși, bluze, pantaloni, fuste, jachete, pantofi, șepci, ochelari de soare și multe altele.

U.S. Polo Assn. este o marcă populară în întreaga lume și este disponibilă în peste 100 de țări. În România, produsele U.S. Polo Assn. sunt disponibile în magazinele de îmbrăcăminte și articole sportive.

U.S. Polo Assn. este o marcă de îmbrăcăminte autentică care reflectă spiritul sportului poloului. Produsele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt concepute pentru a fi confortabile și stilate.

Conditii cashback

ATENTIE! Acest magazin nu accepta acordarea manuala ulterioara a unui comision in situatia in care acesta nu a fost generat la momentul plasarii comenzii.