Primesti 2.7% cashback in various-brands.ro

Get cashback from our partner various-brands.ro

2.7% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

4.9%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 60 zile

Despre magazin

Din ce in ce mai multi oameni pun accent pe hainele pe care le poarta dar si pe incaltamintea in care investesc. Cu cat brandul este mai cunoscut, cu cat pretul este mai ridicat, cu atat calitatea este garantata! In fond, de ce sa investeasca oamenii in cate o pereche sau doua de incaltari ieftine pe anotimp si sa nu investeasca intr-o pereche de incaltari pentru mai multe anotimpuri?

Magazinul online Various-brands.ro ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona incaltaminte si imbracaminte de cea mai buna calitate, de la branduri renumite in intreaga lume, cu un simplu click! In loc sa mai piarda timpul prin magazine cautand cele mai bune oferte, proband, returnand, cel mai bine clientii se simt in mediul lor personal, in intimitatea propriei locuinte sau chiar al propriului birou de unde pot comanda incaltamintea si imbracamintea fara a proba.

Este suficient sa intre pe site-ul Various-Brands, sa tina cont de marimile exprimate in tabelul foarte bine realizat si sa isi aleaga modelul preferat. Apoi, dupa crearea unui cont de utilizator, clientii isi pot umple cosul de cumparaturi comandand produsele dorite.

Produsele comercializate in acest magazin online sunt originale, verificate, iar livrarea se face in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Conditii cashback

4.9% cashback standard.