Despre magazin

Vegis sunt liderul de piață în comercializarea produselor organice și naturale din România. Mizează pe o echipă cu respect și iubire față de natură, oameni și stare de bine. 

Misiunea Vegis este să sprijine oamenii în menținerea unui stil de viață sănătos prin oferirea produselor bio, naturale și suplimente nutritive livrate rapid atât în România, cât și în Uniunea Europeană.

Prin acțiuni de educare și informări cu privire la noutățile din domeniu, Vegis susține o alimentație din surse sustenabile, etice atât față de oameni, cât și față de mediu și animale.

O echipă frumoasă și profesionistă se construiește în timp și are nevoie de ghidare, ascultare și motivare permanentă. Echipa de management se asigură că toate acestea sunt echilibrate și performanțele celorlalte echipe duc tot ceea ce înseamnă Vegis pe un drum care să asigure un serviciu de calitate pentru tine.

Echipa de marketing are grijă să aducă Vegis cât mai aproape tine, atât în mediul online, cât și în offline.

Fetele din Departamentul Achiziții se asigură că depozitul este întotdeauna plin cu produsele tale preferate, pentru ca toate comenzile să fie complete și produsele livrate rapid, direct din stocul nostru. În plus, întreaga echipă adoră noutățile din domeniu și aduc permanent "bunătăți" de la producatori noi.  

Depozitul este inima Vegis-ului, o inimă care crește tot mai mare. Aici sunt primite si stocate produsele până sunt strânse de la rafturi, ambalate cu grijă și înmânate curierilor, pentru livrare rapidă în toate colțurile țării și chiar ale Europei. 

Conditii cashback

5% cashback standard.