Despre magazin

Exista suficiente persoane care au nevoie de ajutor din partea oftalmologului, oameni care se confrunta cu tot felul de probleme oculare, genetice, dobandite sau care au aparut din cauze independente de vointa lor. Pana nu demult, singura solutie de corectare a vederii era purtarea ochelarilor. Acum, insa, lentilele de contact sunt la moda. Spre deosebire de ochelari, nimeni nu va observa ca persoana in cauza le poarta, sunt mici, mult mai ieftine si mai usor de intretinut decat ochelarii si mult mai cochete, nemodificand forma fetei. Magazinul online Videt.ro ofera clientilor tot ceea ce acestia au nevoie pentru a vedea mai bine.

Cu o experienta de peste 7 ani in domeniu, magazinul online Videt a facut peste 20000 de clienti fericiti si a primit mii de revview-uri pozitive din partea acestora. in cadrul acestui magazin online clientii nu numai ca pot achizitiona lentile de contact, accesorii si ochelari de soare sau solutii de curatare si lacrimi artificiale, ci pot afla si informatii importante. Clientii pot afla cum se clasifica lentilele de contact, cum se pot purta, care sunt conditiile in care lentilele se poarta la mare sau de catre cei ce practica diferite sporturi, etc.

Lentilele de contact disponibile sunt cele de unica folosinta, torice, de doua saptamani, multifocale, dar si lentile pentru Halloween si multe alte produse. Sunt comercializate la cel mai bun raport calitate-pret si casetele cu oglinda, suporturile pentru lentile, lacrimile artificiale dar si ochelarii de soare si de vedere.

Concret, clientii trebuie doar sa dea o comanda telefonica sau online pe site completand formularul pentru a obine un cont de client si pentru a comanda in continuare produsele necesare corectarii vederii. Un veritabil optician online care ofera tuturor solutii pentru toate problemele clientilor, pe baza unei retete medicale.

Ochelarii de soare sunt la moda, ofera protectie impotriva razelor UV, ochelarii de vedere sunt destinati diferitelor deficiente cu care oamenii se lupta de la nastere, din copilarie sau care sunt dobandite in perioada maturitatii. Produsele sunt livrate in cel mai scurt timp posibil si au un pret foarte convenabil.

Conditii cashback

6% cashback standard.