Despre magazin

Povestea Top-Shop.ro a inceput intr-o joi, pe 6 iunie 1996, pentru cei mai multi oameni doar o zi normala de munca, dar pentru angajatii din Studio Moderna in acel moment a inceput o poveste care a reusit sa depaseasca toate asteptarile devenind una din cele mai interesante povesti de marketing. Povestea a inceput de fapt de la trei aparitii TV de cate 2 minute pe Pop TV in Slovenia, si o reclama la un ziar loc pentru pernele Contour. In timp, magazinul a devenit cunoscut pentru comercializarea unor produse destinate unui stil de viata mai bun, dar si pentru unele produse interesante si amuzante care au intrat in casele persoanelor din Europa. Toate produsele de pe Top-Shop.ro au facut istorie si au fost recomandate de toti cumparatorii pentru calitate si pret avantajos.

Top-Shop a devenit magazinul care stabileste tendintele pentru un stil de viata sanatos promovand pentru prima data in Romania, Dry Cooker, Power Juicer sau moup H2O.Odata cu trecerea anilor tot mai multe produse interesante au aparut la TV. Toate produsele, dintr-o gama cat mai variata, si-au gasit loc in milioane de case, ajutand oamenii sa aiba o viata mai sanatoasa si mai buna. Peste 1000 de produse complet diferite au ajuns la cumparatori, Top Shop fiind unul dintre cele mai mari site-uri de vanzare directa multi-channel din intreaga lume.

In prezent, Top Shop reprezinta o marca foarte cunoscuta in special pentru reclamele TV si pentru produsele exclusive care pot fi gasite doar aici. Viziunea acestui magazin este aceea de a deveni cel mai mare vanzator cu amanuntul la nivel mondial, oferind tuturor clientilor cele mai personalizate si viabile experiente in domeniul cumparaturilor, pe care le pot gasi indiferent de modul in care aleg sa cumpere. Scopul final este acela de a face lucrurile cat mai accesibile pentru un numar mare de persoane.

Branduri populare: Dormeo, Delimano, Wellneo, WalmMaxx, Kosmodisk, LiveActive, etc. Produsele comandate se pot returna în termen de 10 zile de la data primiri coletului. Livrarea produselor durează între 72 ore și maxim zece zile de la data confirmării comenzii.