Despre magazin

Un site de unde cei care doresc sa isi amenajeze si sa isi reamenajeze locuintele au de unde alege mobilierul visurilor lor, https://mobilalaguna.ro/ ofera o gama foarte variata de mobila de bucatarie, de dormitor, de sufragerie, precum si coltare, mese si scaune, fotolii, tabureti, mobilier mic sau mobilier HoReCa. Preturile produselor de mobilier sunt de producator, obiectele de mobilier sunt realizate in Maramures, iar transportul este gratuit, cu exceptia unor produse. Livrarea tuturor comenzilor se face in cateva zile lucratoare, iar fiecare obiect de mobilier, indiferent cat de mare sau de mic este beneficiaza de o garantie de 2 ani de zile.

Cumparatorii au posibilitatea de a alege canapeaua si coltarul pe care si le doresc sau de a le configura conform propriilor cerinte si preferinte. Pe site exista peste 50 de modele configurabile, precum si oferte complete pentru camere asa cum clientii doar viseaza. Magazinul online de mobila isi asteapta clientii cu comenzi online catre doua fabrici diferite, in ceea ce priveste tapiteriile si mobilierul.

Cu aproape 3 decenii de experienta pe piata de profil, magazinul de mobila Laguna reprezinta unul din cei mai cunoscuti producatori de mobilier din Maramures.Raportul calitate-pret este foarte bun, iar lemnul este natural, finisajele exceptionale si designul deosebit.

Conditii cashback

1.5% cashback standard.