Despre magazin

Mezoni.ro isi propune sa fie acel loc virtual in care sa evadezi atunci cand ai nevoie de inspiratie: pentru acasa, birou, pentru momentele in care calatoresti, pentru atunci cand esti gazda unei petreceri si ai nevoie de accesoriile potrivite, cand cauti cadouri originale si utile pentru cei dragi.

Colectiile alese de echipa Mezoni.ro graviteaza in jurul unui cuvant: confortul. Astfel, la noi vei gasi saltele de pat, perne, toppere, lenjerii de pat si textile pentru casa, obiecte de decor in toate stilurile posibile, mobilier pentru casa si gradinavase si ustensile pentru ca gatitul sa devina o adevarata placere.

Livrarea bunurilor se realizeaza exclusiv prin curier, pe teritoriul Romaniei, taxa de livrare fiind de 15 (cincisprezece) lei (inclusiv TVA) pe intreg teritoriul Romaniei.Pentru comenzile cu plata in numerar la livrare, se adauga o taxa suplimentara de 5 (cinci) lei (inclusiv TVA). Pentru produsele supradimensionate din categoriile Canapele, Mobiler Living si Dormitor, Mobilier Gradina se percepe o taxa de livrare de 99 lei pentru fiecare produs comandat.