Primesti până la 5% cashback in estel.ro

Get cashback from our partner estel.ro

până la 5% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Comenzi persoane fizice

5.0%

Comenzi produse categoria Electrice si echipamente salon - persoane juridice

2.5%

Comenzi produse categoria Vopsea profesionala pentru par - persoane juridice

2.5%

Comenzi produse categoria Pentru salon - persoane juridice

2.5%

Comenzi alte categorii - persoane juridice

5.0%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 60 zile

Despre magazin

ESTEL ROMANIA - Estel SVX Group SRL - importator si distribuitor de produse profesionale destinate saloanelor de înfrumusețare, stiliștilor profesioniști și produse de îngrijire a părului, menite să prelungească  și să mențină efectele procedurilor și tratamentelor de salon. 

Sunt distribuitori oficiali exclusivi in Romania a catorva branduri de cosmetice și produse din domeniul Beauty. Portofoliul de branduri include produse ale brandurilor apreciate pe piata Europei:

  • Estel Professional - Unicosmetic SRL - producător produse cosmetice profesionale pentru păr, marca ESTEL Professional. Compania are o rețea de distribuire larga in toate regiunile lumii, inclusiv Rusia, Ukraine, România, Letonia, Lituania, Germania, Polonia, Austria, Mexic etc.
  • Elea Professional - Solvex Lux SRL - producător produse cosmetice profesionale pentru par marca Elea Professional Artisto. Un brand nou dar care se bazează pe cele mai bune traditii din domeniu si oferă o gamă vastă de produse. Fabricat in Bulgaria.
  • Abril et Nature - produse vegane fabricate in Spania. 
  • Didier Lab - brand francez de produse pentru manichiură și nail art

Estel Romania - partener de încredere al Hairstylistului. Ofera produse de calitate recunoscută la nivel mondial, cu un concept inovator și o abordare remarcabilă, gamă completă de produse profesionale de îngrijire a părului, vopsire și styling.