Despre magazin

Manichiura reprezintă în ziua de azi o adevărată carte de vizită pentru doamne și domnișoare în societate, la locul de muncă, la cursuri sau chiar în fața altor doamne, de aceea o simplă forfecuță pentru cuticule, o unghieră și un lac transparent nu mai sunt suficiente. Acum kiturile de unghii sunt mai mult decât necesare pentru doamnele și domnișoarele care vor să arate impecabil sau să ofere o manichiură completă prietenelor, clientelor, apropiatelor.

Pe site-ul Kitunghii.ro pot fi comandate kituri pentru unghii cu gel și pentru ojă semipermanentă, pensule și truse pentru machiaj, pensule pentru unghii și alte accesorii, geluri UV și kituri pentu unghii Acryl, lămpi și freze electrice profesionale. 

Accesoriile pentru manichiură și pedichiură, kiturile pentru tipsuri sau unghii false, vopselele acrilice și chiar sterilizatoarele UV, produsele de epilare sunt disponibile la cel mai bun raport calitate-preț, din când în când existând oferte, reduceri și promoții substanțiale, mai ales pentru cei care se abonează la newsletter.

Costul de transport este 10 lei pentru  coletele expediate prin Poșta Română și 15 lei pentru cele expediate prin curier rapid. 

Conditii cashback

8% cashback standard.