Despre magazin

Farmec este în top 10 branduri iubite de români. Cu o tradiție de peste 50 de ani în industria cosmeticelor, produsele Farmec se remarcă prin calitate și rezultate imediat după utilizare. Povestea Farmec a început acum 120 de ani în România, când Farmec devine primul producător de creme și emulsii Gerovital H3 prof Dr. Ana Aslan. Aceste produse se adresau femeilor în pragul vârstei de 40 de ani, al căror ten arăta primele semne de îmbătrânire. Cunoscând o constantă perioadă de extindere, astăzi brandul Farmec produce peste 400 de produse cosmetice concepute pentru orice vârstă și cu o gamă largă de utilizare. Datorită produselor sale de calitate, Farmec are astăzi o largă recunoaștere atât în România, cât și în Europa, Asia și America de Nord.

În portofoliul magazinului se regăsesc câteva sute de produse, cele mai cunoscute game fiind GEROVITAL H3 prof. dr. Ana Aslan, GEROVITAL H3 EVOLUTION, GEROVITAL PLANT, ASLAVITAL, FARMEC, ASLAMED, DOINA, ATHOS şi OBSESIE. Toate produsele Farmec folosesc ingrediente care vă vor dezvălui personalitatea, care adaugă lumină, culoare şi contrast frumuseții dvs. naturale. Principiile active folosite provin în mare parte din natură: fructe hrănitoare şi bogate în vitamine, plante medicinale autohtone, argila din munţi și altele. Toate ingredientele sunt testate de specialiști și combinate în așa mod încât să primiți tot ce e mai bun pentru frumusețea şi sănătatea dvs.

Conditii cashback

Bonusul oferit este la achizitii de la Farmec in mod standard este de 4% din valoarea vanzarii generate pe site-ul farmec.ro, fara TVA, discounturi, vouchere, taxe sau transport. Acesta poate varia in timpul evenimentelor de shopping speciale.