Despre magazin

Femi.Eko® este proiectul unei femei, născută în România și stabilită în Danemarca din 2016, unde și-a întemeiat o familie.

Narcisa Christiansen a început povestea produselor ecologice de igienă intimă Femi.Eko® la începutul anului 2021, când a experimentat un adevărat disconfort menstrual după ce a devenit mamă și și-a dat seama că majoritatea femeilor se confruntă cu aceleași lupte și nevoi. Se pare că există o lipsă de grijă atât pentru planetă, cât și pentru femei când vine vorba de produsele clasice de igienă feminină.

Chiar dacă Narcisa locuiește în Danemarca, una dintre cele mai dezvoltate țări când vine vorba de bunăstarea femeilor și responsabilitatea pentru ecologie, a fost dificil să găsească în lanțurile de retail produse menstruale sustenabile, accesibile, sănătoase și ecologice.

De aceea, Narcisa a decis să lanseze Femi.Eko®, un brand care are misiunea de a crea produse menstruale reutilizabile și ecologice, la prețuri avantajoase și ușor de accesat pentru toate femeile, indiferent de educație, salariu sau vârstă.

Comenzile sunt procesate în 24 de ore sau în ziua următoare utilizând Sameday (pentru România), PostNord (pentru Danemarca și Suedia), PACTIC și DHL pentru Europa, Marea Britanie și în întreaga lume. Odată ce comanda a fost procesată, timpul de livrare depinde de alegerea livrării și de locația dvs. Dacă pachetul ajunge la un agent, clientul va primi o notificare prin e-mail sau mesaj text.