Primesti până la 3.6% cashback in sabon.ro

Get cashback from our partner sabon.ro

până la 3.6% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

6%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 60 zile

Despre magazin

În 1997, doi prieteni din copilărie au deschis un mic magazin de săpunuri create după o rețetă australiană tradițională, veche de 70 de ani, pe care au descoperit-o în călătoriile lor.

Așa s-a născut SABON – dintr-un cuvânt cu origini semitice, însemnând „săpun“.

Pornind de la săpunurile proaspăt fabricate manual, marca s-a extins până la produse de îngrijire a corpului și pentru casă, oferind o gamă largă de texturi și arome încântătoare.

20 de ani mai târziu, SABON avea să ofere răsfăț în 180 de locații din întreaga lume.

Încă de la început, brandul s-a angajat să ofere clienților săi doar ingrediente naturale de înaltă calitate, cum ar fi sarea marină, nămolul terapeutic și algele de la Marea Moartă, și să selecteze cu grijă elemente botanice din zona Mării Mediterane și de mai departe, completând lista cu ingrediente naturale precum uleiul de măsline și uleiuri esențiale obținute din diverse plante și fructe.

Înglobate cu generozitate în produsele Sabon, aceste ingrediente oferă pielii o îngrijire delicată, o hrănește și o catifelează.

Convingerea SABON este că nimic nu are mai multă putere de a ne transforma starea de spirit, de a ne stimula energia și de ne a inspira încredere decât parfumul nostru personal...

Acea aromă unică poate modifica major modul în care ne simțim și în care experimentăm tot ceea ce ne înconjoară.

În 1997, cofondatorul companiei și „nasul“ brandului SABON au creat prima aromă originală, Paciuli-Lavandă-Vanilie. Aceasta a devenit în scurt timp parfumul-vedetă SABON, prezent de-a lungul întregului ritual de îngrijire corporală. Alte arome emblematice i-au urmat.

Născută de la săpunurile proaspăt confecționate manual și vândute la kilogram, povestea SABON rămâne una a emoției și măiestriei. Chiar și după ce s-a extins în întreaga lume, brandul și-a păstrat nealterate simțul artizanal și filosofia autenticității.

SABON este un brand 100% vegan, ceea ce înseamnă că produsele nu conțin ingrediente animale. Singurele subproduse de origine animală folosite în produsele Sabon sunt laptele de capră și mierea, pentru gama de săpunuri solide.

Conditii cashback

pana la 3% comision cashback.