Despre magazin

Oamenii cauta adesea oferte bune la produse pentru casa, gradina, pentru a-si imbunatati viata si conditiile de trai, pentru a-si crea un confort deosebit si pentru a aduce satisfactie membrilor familiei.

Magazinul online Vidaxl.ro reprezinta solutia potrivita pentru cei care cauta produse din diferite categorii, de la mobilierul pentru casa si gradina pana la jucariile pentru bebelusi si copii, articolele de imbracaminte si nu numai. VidaXL este magazinul online care pune pret pe gradul de satisfactie al clientilor. Astfel, ofera produse la preturi competitive, produse de buna calitate, in garantie, care le permit oamenilor sa “traiasca pe picior mare” cu bani putini.

Concret, ce pot cumpara clientii din acest magazin online? Practic, orice isi doresc, de la obiecte de mobilier, produse pentru casasi gradina, unelte, articole sportive, jucarii, jocuri, piese auto, produse pentru animale de companie, produse business si pentru diferite industrii. Dupa o scurta cautare pe site si accesare a produselor apare si descrierea acestora, precum si fotografii relevante, pe baza carora clientii pot lua o decizie importanta privind achizitia pe care urmeaza sa o faca.

Reprezentantii magazinului online le promit clientilor preturi si servicii bune. Precum si o stare de bine facand cumparaturi online si alegand dintr-o gama atat de variata de produse.

Cum pot comanda clientii din cadrul acestui magazin online cele mai originale produse? Simplu! Isi fac un cont online, se inscriu cu datele personale, se autentifica, aleg produsul sau produsele pe care le introduc in cosul virtual de cumparaturi, fac plata prin cardul de credit sau aleg in sistem ramburs si asteapta cateva zile lucratoare pana cand coletul ajunge la domiciliu.

In maxim 4 zile lucratoare dupa expediere se face livrarea produselor, iar pe teritoriul Romaniei transportul este gratuit. Pentru a fi la curent cu toate ofertele si promotiile, clientii se pot inscrie la newsletterul online doar cu adresa de e-mail, pas in urma caruia vor primi si bani discount la urmatoarea comanda.

In cazul in care unul din produse nu corespunde cerintelor clientilor sau preferintelor acestora, poate fi returnat in maxim 30 de zile calendaristice in starea initiala cu garantia primirii banilor inapoi.