Primesti 3% cashback in prestigehome.ro

Get cashback from our partner prestigehome.ro

3% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

3%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 30 zile

Despre magazin

Nu ai chef să te pierzi în căutarea unei canapele noi în magazinul de mobilă?

Ați ajuns în locul potrivit. La Prestige Home puteți alege piesa de mobilier perfectă dintr-o gamă largă pentru fiecare stil și buget. Indiferent ce căutați, la ce oră și de oriunde, de la noi puteți cumpăra online rapid și în siguranță direct din confortul casei dumneavoastră.

Fabrica Prestige Home se afla în Balotești, Județul Ilfov, si în prezent sunt unul dintre cei mai mari producători de mobilier tapițat, paturi și saltele din România.

Precizia, îngrijirea și atenția la detalii sunt factorii cheie ce garantează produse de înaltă calitate și gândite funcțional.

Satisfacția clienților este principala preocupare. Atinge acest obiectiv prin controlul continuu al calității, optimizarea constantă a proceselor de producție și a gamei de modele. Angajații Prestige Home lucrează produsele conform celor mai înalte standarde de calitate.

Dar cel mai mare avantaj al Prestige Home este implicarea angajaților săi. De la ucenici la manageri, personal de vânzări până la graficieni, de la tâmplari la croitorese, toată lumea este dedicata pentru dumneavoastră.

Începând cu tăierea lemnului, până la producerea arcurilor, matlasarea, ambalarea și livrarea - aproape toate procesele sunt efectuate în interior.

Conditii cashback

3% cashback standard.