Despre magazin

Povestea Procosmetic a inceput in anul 1997 cand Sipos Eugen a infiintat firma INFO GROUP SRL, cu domeniul de activitate in sectorul comercializarii si distributiei de produse cosmetice profesionale, pentru ca 15 ani mai tarziu cei doi fii, Sipos Alexandru Eugen si Sipos Teodor sa duca afacerea la un alt nivel, lansarea brand-ului Procosmetic in mediul online.

De-a lungul celor 24 de ani de activitate ti-au castigat increderea prin intermediul calitatii produselor si serviciilor oferite.

Procosmetic iti pune la dispozitie produse profesionale ce se pliaza perfect nevoilor tale, de la cele mai renumite branduri din industria de beauty de pe intreg mapamondul.

Se mandresc cu un portofoliu de peste 13.000 produse profesionale ce se grupeaza in 5 mari categorii: Coafura, Barber, Cosmetica, Manichiura/Pedichiura si Make up..

Pentru comenzile mai mari de 249 LEI cand se efectueaza plata cu cardul ( excluzand plata cu cardul in rate), PROCOSMETIC ofera transport gratuit oriunde in Romania indiferent de destinatie.

Pentru comenzile mai mari de 349 LEI cand se efectueaza plata Ramburs sau Plata in rate, PROCOSMETIC ofera transport gratuit oriunde in Romania indiferent de destinatie.

Comenzile plasate pe site-ul www.ProCosmetic.ro sunt trimise prin curierat rapid.

Programul de livrari in Romania este intre orele 09:00 - 16:30.

Taxa de transport pentru comenzile mai mici de 349 LEI este in valoare de 19.00 LEI.

Conditii cashback

6% cashback standard.