Despre magazin

Intotdeauna vizionara in materie de frumusete, Sephora reprezinta unul dintre cele mai inovatoare lanturi de parfumerii din intreaga lume.

Lansata in Franta, in 1970, reteaua de magazine Sephora, a devenit din 1997, parte a Moet Hennessy Louis Vuitton Group (LVMH Group), cel mai mare grup de lux la nivel mondial. Cu o traditie de peste 45 de ani pe piata, Sephora ofera conceptul unic al unui spatiu dedicat frumusetii, locul unde vei gasi cele mai variate branduri, de la cele clasice, selective, la cele mai renumite, exclusive sau in trend.

Secretul Sephora consta in faptul ca este „Destinatia suprema a frumusetii”, oferind o selectie de produse pe cat de incredibile, pe atat de moderne, reflectand, de asemenea, un gust al libertatii, un sentiment de placere si dorinta de a oferi frumusete clientilor sai. In plus, poti accesa oricand in magazinele Sephora, o intreaga varietate de servicii, care sa te conecteaze cu lumea produselor cosmetice: servicii de machiaj, sfaturi personalizate, ambalaje de cadou speciale sau te puteti bucura de consilierea personalizata privind ingrijirea pielii si corpului. La Sephora, vei descoperi un nou mod de a trai frumusetea! Multiple si variate, creative si rafinate, realizate cu standardele de calitate autentice, produsele comercializate au fost create pentru ca frumusetea sa fie o placere accesibila tuturor clientilor nostri: mereu simpla, jucausa si in pas cu tendintele!

Astazi, Sephora are mai mult de 600 de magazine in Europa si aproximativ 1900 de magazinela nivel international, prezente in 29 de tari din întreaga lume. In Romania, Sephora este prezenta pe piata din aprilie 2007.

Conditii cashback

pana la 4% comision cashback variabil :

4% comision cashback  pentru produse Sephora Collection

2% comision cashback pentru produse din website, exceptand produse Sephora Collection