Primesti 5% cashback in pronaturiste.ro

Get cashback from our partner pronaturiste.ro

5% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

5%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 40 zile

Despre magazin

Urmand principiile brand-ului CaliVita, pronaturiste.ro si-a propus inca de la bun inceput sa fie un site care sa puna la dispozitia vizitatorilor sai produse 100% naturale si conforme standardelor de calitate, dar care sa prezinte aceste produse intr-un mod cat mai informativ.

Alaturi de Calivita putem vorbi de 30 de ani de experiență care au fost puși în slujba creării, testării și menținerii unor standarde excepționale pentru dezvoltarea produselor. Angajamentul Calivita este să pună sănătatea și bunăstarea ta pe primul loc. Se respecta standardele  US Food and Drug Administration (FDA) cat si Bunele Practici de Fabricație curente (cGMP) pentru a asigura că fiecare aspect al procesului de producție respectă cele mai ridicate standarde posibile, în conformitate cu reglementările Uniunii Europene (UE).

Orientarea catre client, sfaturile oferite, calitatea produselor, preturile competitive si dorinta continua de a oferi un continut informativ de incredere sunt doar cateva din avantajele care ne deosebesc pe piata de profil.