Despre magazin

VOXA inseamna peste 70.000 de titluri in limba romana si engleza, dintr-un singur click!

VOXA este un startup romanesc de streaming pentru audiobooks si e-books, cu continut in limba romana si engleza. Aceste carti audio pot fi versiuni inregistrate ale cartilor tiparite, citite de actori sau de alte voci profesioniste.

Pentru acest proiect, s-a reunit o echipa locala de oameni foarte talentati pe drumul catre un produs global, 100% made in Romania, cu o tinta foarte clara: sa concuram de la egal la egal cu cei mai mari jucatori globali din industrie.

In fiecare zi in studiourile Voxa inregistram carti audio cu voci celebre precum Serban Pavlu, Mihai Calin, Cristina Stanciulescu si Daniela Nane.

Platformele de audiobook, precum Voxa Romania, ofera acces la o varietate de carti inregistrate, permitand utilizatorilor sa asculte carti in timp ce sunt in miscare, in timp ce conduc sau in timp ce fac alte activitati. Astfel, ofera o alternativa convenabila si accesibila pentru cei care nu au timp sa citeasca sau prefera sa asculte cartile in loc sa le citeasca in format tiparit sau electronic.

Categoriile de audiobooks si E-books pe care la gasiti pe Voxa.ro sunt: Dezvoltare personala, Business, Rezumate, Literatura, Copii, Divertisment si relaxare, Fantasy si SF, Biografii, Eseuri, Societate, Thriller si mistere, Arta, atlase, colectii, Young Adult, Carti in limba engleza, In functie de timp, Romance, Mindfulness si meditatie.