Despre magazin

Melkior este un brand cunoscut nu doar pe plan național dar și internațional. Istoria brandului a început în urma cu 15 ani, atunci când doi tineri francezi au dorit să ofere femeilor moderne produse cosmetice de calitate. Colecția Melkior include rujuri mate, fonduri de ten, farduri, rimeluri, etc.

Magazinul comercializează produse cosmetice de cea mai bună calitate, raportul calitate-preț este un punct de reper pentru magazin. Prețurile optime și calitatea produselor sunt lucrurile cele mai importante pentru acest brand. Produsele comercializate se adresează atât clienților de rând cât și profesioniștilor.

Produsele destinate machiajului și manichiurii sunt realizate din substanțe eco-friendly și aprobate de către legislația industriei cosmetice. Magazinul se distinge prin produsele sale de calitate din categorii precum rujuri, fardui, oje, etc.

Magazinul nu doar comercializează produsele, ci se și implică în toate stadiile de fabricație ale produsului. Compania colaborează cu profesioniști din domeniul înfrumusețării pentru a obține cele mai bune produse.

Produsele de pe site nu se pot comanda telefonic ci doar prin metoda online. Transportul gratuit se aplică doar la anumite produse și dacă depășiți o sumă. Livrarea se efectuează în termen de 2-4 zile lucrătoare de la data efectuării comenzii. Livrările se fac doar pe teritoriul țării noastre. Pentru livrari în străinătate accesați site-ul internațional www.melkiorprofessional.com

Comanda minimă este de 49 lei.

Conditii cashback

5% cashback standard.