Valentine's si Dragobete: 10 idei de cadouri pentru Ea si El

Valentine's si Dragobete: 10 idei de cadouri pentru Ea si El

09.02.2024 | Cadouri

Si iata ca vine! Este acea perioada din an care pentru unii conteaza mai mult, pentru unii mai putin. Este acea zi care, poate, pentru unii nu are nicio insemnatate, insa care, pentru altii, poate aduce o schimbare, o trezire a sentimentelor, sau pur si simplu o readucere aminte ca omul de langa tine, cel care ti-e alaturi la bine si la rau, merita din cand in cand sa il surprinzi, sa ii daruiesti un cadou, sa ii spui si sa ii arati cat de important este pentru tine. 

 

 

Unii dintre noi simtim ca de Ziua Indragostitilor sa aratam mai mult, sa organizam ceva special, sa ne surprindem omul iubit. Pentru altii dintre noi, desi e o zi oarecare, parca ne-ar placea sa il facem sa zambeasca pe cel de langa noi. Poate ca nu sarbatorim Ziua Indragostitilor, dar spuneti-mi drept, cine nu s-a simtit fericit vreodata pentru ca a primit un cadou? Pentru ca i-ai aratat ca el sau ea conteaza pentru tine? 

 

Si da, desigur ca poti sa nu faci nimic. Sa nu daruiesti niciun cadou. Sa fie exact o zi ca celelalte. 

 

 

Sa iti spui si tu, cum isi spun atatia - eh, dar ce conteaza, nu e ca si cum nu ii pot lua flori in alta zi sau dar, ce, am nevoie de o zi speciala ca sa imi arat iubirea?

Insa, acum, te intreb in cel mai sincer mod, oare chiar ne gasim zi de zi timp pentru a face un gest frumos pentru persoana iubita, pentru sotii sau sotiile noastre, pentru iubitii sau iubitele noastre?

 

Fie ca faci parte din tabara “Valentine’s” de pe 14 februarie, fie ca preferi sa sarbatoresti romaneste, pe 24 februarie, de Dragobete, noi ne-am gandit la cateva idei de cadouri atat pentru ea, cat si pentru el, pe care le poti gasi rapid si le poti comanda online de la magazinele noastre partenere, astfel incat sa ajunga in timp pentru ambele ocazii. 

In acest articol speram sa gasesti inspiratie pentru cele mai frumoase cadouri de Valentine’s Day sau Dragobete pentru Ea! Iata 10 recomandari de cadouri pentru Ea de Valentine’s Day!

Iata care sunt propunerile noastre cu care credem ca ii poti aduce un zambet partenerei tale! 

1. Daruieste-i dragoste cu aroma de trandafiri: un set superb de ingrijire a pielii de la Sabon 

Acest set cadou este perfect mai ales daca iubita ta calatoreste destul de mult, pentru ca il poate purta oriunde, datorita dimensiunilor produselor. Setul contine 3 produse: •Ulei de dus de 100ml, Scrub de corp de 60g si Lapte de corp de 50ml, toate cu aroma de trandafir alb, una dintre cele mai consacrate arome ale marcii Sabon. 

De aici poti achizitiona setul cadou. 

Daca iti doresti sa optezi pentru produse mai mari din aceeasi gama, atunci le poti gasi separat. 

Uleiul de dus White Rose de la Sabon este luxos si este imbogatit cu patru tipuri de uleiuri naturale,  jojoba, avocado, germeni de grau si masline, fiind potrivit pentru toate tipurile de ten si are o textura super hidratanta. 

Il puteti gasi aici

Laptele de corp White Rose de la Sabon este recomandat pentru ca ofera pielii finete, datorita unui cocktail natural de ingrediente botanice care are la baza ulei de migdale hranitor si lapte de ovaz organic reparator. Este potrivit pentru toate tipurile de ten si ii va lasa iubitei tale o piele fina ca matasea plus ii va conferi un miros delicios de prospetime. Aici poti gasi laptele de corp White Rose. 

Scrubul pentru corp White Rose de la Sabon este delicat celulelor moarte si revitalizeaza pielea, lasand-o catifelata, avand un miros incantator de trandafir. Are o textura unic tip sare in ulei, exfoliaza bland pielea, ajutand si la intinerirea acesteia si contine saruri de la Marea Moarta infuzate in mod natural cu minerale. Contine, de asemenea, trei uleiuri botanice: de migdale, jojoba si borage. 

Este potrivit pentru toate tipurile de ten, iar iubita ta cu siguranta il va adora pentru momentele sale de relaxare in baie. 

Aici poti gasi scrubul pentru corp White Rose. 

 

2. Rasfat-o cu parfumul pe care ea il poarta mereu… de la brandul preferat: iubiti alaturi de Notino 

Daca iubita ta iubeste parfumurile si este incantata de arome noi, atunci un parfum de la brandul preferat poate fi un cadou minunat de Valentine’s sau de Dragobete. Iar daca tu ai vreun preferat, acum e sansa ta ca sa te bucuri si tu de el atunci cand iubita ta isi va purta “cadoul”. Aici poti vedea o intreaga colectie de parfumuri de la branduri consacrate. 

3. Emotiile sunt eterne, ne spun cei de la Sephora care te incurajeaza sa-i oferi iubitei tale un moment pentru ea cu un machiaj special: voucher cadou pentru produse de infrumusetare 

Daca nu stii ce isi doreste iubita ta, atunci ofera-i un voucher cadou prin care ea se poate bucura de produsele de care chiar are nevoie, de la brandurile preferate. Cu acest voucher cadou de Valentine’s, ea isi poate cumpara de la produse de machiaj, la parfumuri, produse de ingrijire a fetei si corpului, sau produse pentru par si alte cosmetice. De aici poti achizitiona voucherul cadou. 

4. Fa-o sa se indragosteasca din nou de tine: bijuterie cadou de la Teilor 

O bijuterie superba pentru cea mai superba femeie din viata ta. Iti recomandam o bratara cu charmuri din aur alb. Este un cadou care o va impresiona la culme, iti promitem. Pe Teilor.ro poti vedea intreaga colectie de bijuterii de Valentine’s sau Dragobete. 

5. Cadoul util pe care il va asorta tinutelor fashion: un portofel din piele 

Daca iubita ta este pasionata de moda si adora sa combine nuante, culori si tinute, atunci un portofel in culoare pastel ii va fi in acelasi timp util, dar i se va potrivi de minune si in garderoba sa. Pe Answear.ro poti gasi intreaga colectie de portofele, in diferite modele de la mai multe branduri. 

6. Cadoul care niciodata nu da gres: flori superbe de la Floria.ro

Un buchet de flori niciodata nu va da gres. De ZIua Indragostitilor poti alege un buchet de minirosa sau un buchet special de flori de primavara. Inimile florale sunt si ele la mare cautare in perioada aceasta si sunt de mare efect. !Prin CashClub beneficiezi de 10% reducere la orice buchet de flori, folosind codul CASHCLUB10. plus beneficiezi de cashback crescut la 10% pana pe 24 februarie.

7. Cadoul pentru cea care iubeste cartile: colectie de carti de dragoste 

Daca iubita ta este pasionata de citit, atunci iti recomandam intr-o cutie de cadou sa ii oferi in dar cateva carti de dragoste: pe Bookzone.ro gasesti o intreaga colectie de carti romantice, pe Carturesti.ro gasesti sa daruiesti carti de suflet, iar pe Libris.ro poti vedea cele mai faimoase romane de dragoste precum Cititorul (este chiar una din preferata noastra!)

8. Un cadou unic… cu gandul la ea: lantisor cu pandantiv din aur cu initiala numelui ei de la Ingriko.ro 

Un cadou romantic, dar si unic si gingas este un lantisor cu pandantiv din aur cu initiala numelui ei. Este tipul acela de cadou ales cu grija si cu siguranta o vei face sa zambeasca.  

9. Cadoul pentru cea care s-ar coafa non stop: aparat de coafat de la Dyson pentru femeia cu par superb 

Fie ca alegi un uscator de par, placa de par sau aparat de coafat, daca iubita ta se plange mereu ca sta prea mult sa isi faca parul, va fi atat de entuziasmata si fericita cand ii vei darui acest cadou, incat nu iti va veni sa crezi. Pe Dyson.ro, marca de renume si consacrata pentru calitatea aparatelor pentru coafat parul, gasesti intreaga colectie de Valentine’s. 

 

10. La asta nu te asteptai! Daca iubita ta iubeste dulciurile: iata cadoul perfect pentru ea! II vei aduce o fantana de ciocolata la ea acasa, doar pentru ea!

Iti recomandam acest cadou inedit pentru iubita ta iubitoare de dulce: pe langa bomboanele si ciocolata pe care i le duci cu ocazia Valentine’s sau Dragobete, cu siguranta va adora sa primeasca de la tine o… fantana de ciocolata! O gasesti pe Gave.ro, aici. Foloseste codul GAVE10 pentru o reducere de 10% la orice comanda. 

Daca pana acum am vorbit de Ea si ne-am gandit la pasiunile si dorintele ei, ei bine, acum e randul domnilor. Iata 10 idei de cadouri de Valentine’s sau Dragobete pentru barbatul special din viata ta!

1. Rasfata-l cu un set de ingrijire special de la Kiehls 

Stim cu totii ca desi sunt puternici si grijulii cu noi, dragii nostri parteneri uita de multe ori de ei. Asa ca de Valentine’s sau Dragobete iti propunem sa ii amintesti cat de mult conteaza pentru tine si cat de important este. Produsele de ingrijire a tenului sau de ingrijire a pielii pot fi si ele un cadou util pentru iubitul tau, mai ales ca uneori el uita sa si-l faca sau nu il considera atat de important. Iti recomandam sa te lasi inspirata de selectia de la Kiehls de Valentine’s pentru barbati.  

2. Pentru barbatul elegant din viata ta: parfumul preferat de la brandul preferat 

Daca iubitului tau ii place sa colectioneze parfumuri, sa isi asorteze mereu tinuta cu o aroma noua, atunci poti incerca, daca vrei sa fii indrazneata, un parfum arabesc sau chiar parfumul sau preferat. Pe Douglas.ro gasesti o intreaga colectie de parfumuri pentru barbati, la preturi promotionale cu ocazia Valentine’s. 

3. Pentru cel care iubeste aventura si… inca se mai simte copil 🙂

Daca iubitul tau este pasionat de jocuri pe calculator, atunci cu siguranta se va bucura sa primeasca un nou mouse de gaming. Stai linistita, stim ca e greu sa il alegi, dar pe Badabum.ro ai o intreaga colectie de mouse-uri de gaming din care poti alege. 

4. Pentru barbatul cu energie masculina debordanta: un aparat de ras multifunctional

Cu aparatul de tuns multifunctional de la Rowenta & Karl Lagerfeld Trim & Style 12 in 1 cu siguranta nu vei da gres. Acest tip de aparat ii va permite partenerului tau sa-si stilizeze barba, sa isi tunda parul si sa isi intretina corpul datorita varietatii de accesorii incluse.Iubitul tau il va adora din prima clipa. Un cadou util, de care te vei bucura si tu din plin cand vei simti cat de catifelata este pielea lui si cat de bine arata! Aparatul de ras Rowenta & Karl Lagerfeld il poti achizitiona de aici

Prin CashClub beneficiezi de 15% extra reducere la orice produs Rowenta folosind codul LOVE15 + cashback de 4%.

5. Pasionat de sah si de vin? Avem o idee de cadou perfect de la Mindblower!

Acest set cu accesorii de sah si de vin este un cadou minunat 2 in 1, pentru ca ii va bucura si pe cei pasionati de sah, si deopotriva, pe cei pasionati de vin. Pentru pasionatii de sah, acest cadou este unul elegant si de calitate, iar cei care apreciaza strategia si frumusetea jocului de sah vor fi tare incantati. Pentru amatorii de vin, setul include si accesorii pentru vin, ceea ce il face si mai atractiv, pentru ca poate fi folosit pentru degustarea si servirea vinului. 

Setul poate fi achizitionat de aici

 

6. Pentru cel caruia ii place sa descifreze enigme si sa rezolve… puzzles!

Pune-l la incercare cu un cadou puzzle 3D care ii va antrena mintea si abilitatile logice! Pe Mindblower.ro gasesti o colectia diversa de puzzle-uri 3D pentru cei carora le place sa mestereasca. In plus “arta” lui va putea fi expusa pe biroul de lucru si il va face sa-si aminteasca mereu de tine. Poti vedea colectia de puzzles 3D aici 

7. Daca este iubitor de vinuri, atunci am compus cadoul perfect pentru el!

Un set de pahare de vin de pe Yalco.ro pe care il poti achizitiona de aici impreuna cu cartea Wine de pe Carturesti.ro sau cartea 1000 de vinuri excelente de pe Litera.ro. 

8. Piesa de rezistenta pentru barul de acasa: o sticla premium de vin premium sau de bautura preferata 

O alta alegere pentru partenerul tau de Valentine’s sau Dragobete poate fi o sticla de sampanie sau de vin premium sau de alte bauturi precum rom, coniac sau gin, in functie de preferintele sale. Pe Alcooldiscount.ro gasesti o varietate de branduri si colectii. 

9. Pentru pasionatii de Fashion: o pereche de ochelari cool sau accesorii la moda 

Daca iubitul tau este pasionat de lumea modei, atunci va fi incantat de o pereche de ochelari de soare la moda sau de o curea de brand. Pe Fashiondays.ro gasesti o intreaga colectie de la branduri renumite atat pentru ochelari de soare, cat si pentru curele din piele

10. Pentru cititorul din el: o cutie frumos impachetata cu cele mai populare carti de dezvoltare personala 

Daca jumatatea ta este pasionata de citit si de dezvoltare personala, atunci iti recomandam sa ii oferi in dar o cutie frumos ambalata de carti din domeniul dezvoltarii personale. Este un cadou simplu, dar extrem de valoros si simbolic, care ii va oferi si utilitate, dar si placere, relaxare si educare.

Iti dorim sa ai parte de un Valentine’s si/sau Dragobete de poveste alaturi de omul tau iubit, oricum vei alege sa il sarbatoresti!